/// GREAT THINGS HAPPEN

WHEN EXPERTS MERGE ///

OVER MERGER

De samensmelting begin 2019 van VALEDRO bvba en CALU nv zorgt ervoor dat nog meer dan voorheen MERGER zorgt voor een hoogstaande kwalitatieve, vakkundige en nauwkeurige afwerking van allerhande interieurprojecten.

Door deze fusie heeft MERGER reeds meer dan 75 jaar ervaring in het plaatsen van gipskartonwanden, verlaagde plafonds en binnenschrijnwerk, en dit in allerhande verschillende sectoren als kantoorgebouwen, ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, scholen en universiteiten, industriebouw, winkels, fitnesscentra, etc…

Al jaren werken we samen met enkel leveranciers van hoogwaardige materialen, zoals Knauf, Rockfon, …. Onze klanten zijn zowel algemene aannemers als openbare besturen alsook architecten.

De jarenlange opbouw van ervaring en specifieke kennis heeft er ook voor gezorgd dat MERGER inmiddels gekend is voor verschillende specialisaties in de markt zoals Rockfon Mono-Acoustic, allerhande systeemwanden en systeemplafonds en mede door het gespecialiseerde, uitgebreide en geautomatiseerde machinepark specialist in zeer gecompliceerd binnenschrijnwerk.

Ook op het vlak van gevelbekleding kan MERGER intussen een aantal zeer mooie referenties voorleggen.

Het mag duidelijk zijn dat MERGER een vaste waarde is in de afwerkingswereld en dat de zaakvoerders Hendrik Leën en Raf Bervoets de noden van hun klanten als geen ander begrijpen waardoor zij één van de beste partners in de bouwsector zijn, dit zowel over heel België alsook in de ons omringende landen.

Omwille van het totaalaanbod, neemt MERGER de zorg bij de bouwheer aangaande de coördinatie van verschillende partijen op zich. Door middel van projectleiders met kennis van zaken laat MERGER de werken zeer vlot, binnen termijn en binnen budget en vooral zonder zorgen voor de bouwheer verlopen.

Kortom, Er gebeuren geweldige dingen wanneer experts samenkomen.

HENDRIK LEËN

Zaakvoerder – Uitvoering/planning

Als voormalig Valedro-zaakvoerder, begrijpt hij als geen ander de  noden van zijn klanten. De nauwe samenwerking die hij door de jaren heen heeft opgebouwd met een groot aantal leidende aannemers maakt van MERGER een bonafide partner in de bouwsector.

RAF BERVOETS

Zaakvoerder – Verkoop/Calculatie

Als voormalig zaakvoerder van Calu nv heeft hij meer dan 40 jaar ervaring helpen opbouwen en hebben zij zich verder gespecialiseerd in interieurafwerking: plaatsing van gipskartonwanden, verlaagde plafonds en binnenschrijnwerk

ROBIN LEËN

Hoofd Binnenschrijnwerk - productie

KURT CAROLUS

Projectleider

GERT ELEN

Projectleider

DOMINICK VANKEVELAER

Technisch directeur

MARC DEWILDE

Projectleider

ERIK ROCHUS

Projectleider

DAISY BILLEN

Boekhouding – Personeel

ANTONIO MAGGI

Calculatie

ANN MAGDELYNS

Aankoop Materialen

INGRID ROCHUS

Calculatie

ELKE SCHOLS

Calculatie

REINILDE POISQUET

Onderaanneming

Een interieurproject in het vooruitzicht?

Bel +32 12 23 78 49 of mail naar info@merger.be