/// TOTAALAFWERKING

INTERIEURPROJECTEN ///

Wanden

Of het nu gaat om gipskarton, systeemwanden of mobiele wanden, MERGER laat niets aan het toeval over voor het volmaakt afwerken van  afscheidingen of het elegant demarkeren van  ruimtes.

Plafonds

MERGER is gespecialiseerd in een uitgebreid gamma plafonds (systeem, gipskarton, lamellen, cassetten, houtwol) en biedt u met gemak de meest praktische oplossingen wat akoestiek, isolatie en brandwering betreft.

BINNENRAMEN

MERGER heeft jarenlange ervaring in de plaatsing van binnenramen in glas, aluminium of uit hout van eigen productie.

BINNEN-DEUREN

MERGER is gecertifieerd in het plaatsen van zowel brandwerende, akoestische, standaard als speciale deurgehelen. Houten deuromlijstingen worden zelf geproduceerd.

Meubilair

MERGER is uw vakman in het vervaardigen van allerhande meubilair zoals balies, gordijnkasten, kasten, keukens, …

GEVELBEKLEDING

Rockpanel, volkern, hout, …
MERGER werkt gevels af tot in het kleinste detail en geeft uw pand de uitstraling die het verdient.

Up-to-date machinepark

MERGER beschikt over een gespecialiseerd, uitgebreid en geautomatiseerd  machinepark. Samen met onze professionele vakmensen zorgen zij voor een hoogstaande kwalitatieve, vakkundige en nauwkeurige afwerking.

specifiek maatwerk

De jarenlange opbouw van ervaring en specifieke kennis heeft er ook voor gezorgd dat MERGER inmiddels gekend is voor verschillende specialisaties in de markt, zoals specifiek maatwerk.

Grote projecten

Dankzij onze projectleiders met kennis van zaken, verlopen projecten zeer vlot, binnen termijn en binnen budget, zonder zorgen voor de bouwheer.

Een interieurproject in het vooruitzicht?

Bel +32 12 23 78 49 of mail naar info@merger.be